Camping Klein Haneveld

Camping Klein Haneveld is een Kampeerterrein gelegen aan Lebbenbruggedijk 11 in Borculo.

Meer informatie over Camping Klein Haneveld in Borculo

Op 24 april is de uitslag bekend gemaakt van de Campercontact Awards 2023 en Camping Klein Haneveld heeft de derde plaats behaald voor de titel "Camping van het jaar 2023 in Nederland". Ze zijn erg trots op deze prestatie en bedanken iedereen voor het stemmen. Camping Klein Haneveld is gelegen aan de Lebbenbruggedijk in Borculo en biedt een gezellige en rustige omgeving. De camping heeft 25 kampeerplaatsen op een prachtige boerderij en biedt gratis WiFi. De prijs per nacht is het hele jaar door €18,50 (exclusief toeristenbelasting). Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, kun je contact opnemen met de camping via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Camping Klein Haneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Klein Haneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Klein Haneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Klein Haneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Camping Klein Haneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Klein Haneveld

Bezoekers bekeken ook