Camping de Meibeek

Camping de Meibeek is een Kampeerterrein gelegen aan Branderveenweg 4 in Ruurlo.

Meer informatie over Camping de Meibeek in Ruurlo

Camping de Meibeek is gelegen in het hart van de Achterhoek, omringd door weilanden en boerderijen. De camping biedt ruime kampeervelden met veel groen, een gezellig terras en een verfrissend zwembad. De gastvrijheid en gemoedelijke sfeer van de Achterhoek zijn hier kenmerkend. De camping is voorzien van verschillende sanitairgebouwen, inclusief faciliteiten voor mindervaliden en privé sanitair. Voor kinderen is er een speciale kinderafdeling, een buitenzwembad, een speeltuin met boomhut en een dierenweide. Gasten kunnen genieten van de prachtige natuur en het gevarieerde landschap van de Achterhoek door te wandelen, fietsen of kanoën. Er is zelfs de mogelijkheid om reeën te spotten. De camping is onlangs uitgebreid met een aangrenzend weiland en boerderij, waardoor er een nieuwe toegangsweg is aangelegd. Gasten kunnen hier verblijven met hun eigen caravan of een accommodatie huren, zoals een bungalow, trekkershut, A-huisje of safaritent. De aankomsttijden voor kamperen zijn vanaf 14.00 uur en vertrek is voor 12.00 uur, terwijl de aankomsttijden voor huuraccommodaties vanaf 15.00 uur zijn en vertrek voor 10.30 uur.

Wil je weten wat Camping de Meibeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Meibeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Meibeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Meibeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Camping de Meibeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Meibeek

Bezoekers bekeken ook