Camping de Kiefte

Camping de Kiefte is een Kampeerterrein gelegen aan Kiefteweg 4 in Diepenheim.

Meer informatie over Camping de Kiefte in Diepenheim

Camping de Kiefte is een landelijk gelegen camping met een prachtig uitzicht op de Schipbeek in het romantische Twentse landschap. De camping biedt diverse activiteiten, zoals vogels kijken en vissen in de Schipbeek, evenals fietsroutes langs de zes kastelen van Diepenheim. Kinderen kunnen zich vermaken op het speelveld of vrienden maken op de nabijgelegen campings, en er is ook een zwembad in het buurtstadje Markelo. Voor de uitgaande jeugd is er de Megadancing en "Dieka van de Kruusweg" in Markelo. De sanitaire voorzieningen op de camping zijn netjes met gescheiden ruimtes voor dames en heren, elk met twee toiletten, wastafels en een douchecabine. De contactgegevens van de camping zijn: Kiefteweg 4, 7478 RG Diepenheim, Overijssel, telefoonnummer 0547 - 35 16 55 en e-mailadres info@dekiefte.eu.

Wil je weten wat Camping de Kiefte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Kiefte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Kiefte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Kiefte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Camping de Kiefte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Kiefte

Bezoekers bekeken ook