Camping De Goede Hoop

Camping De Goede Hoop is een Kampeerterrein gelegen aan Vredenseweg 12 in Eibergen.

Meer informatie over Camping De Goede Hoop in Eibergen

Camping De Goede Hoop is de gezelligste familiecamping van de Achterhoek. De camping biedt een gezellig eetcafé, een grote speeltuin, een buitenzwembad, ruime plaatsen, een visvijver en biljarttafels. Het is de ideale gezinscamping in de Achterhoek, waar gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving en talloze activiteiten. De camping is gelegen aan de rand van Eibergen, dichtbij de Duitse grens. Met een topsfeer en persoonlijke service streven ze ernaar om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen. De camping heeft ongeveer 100 staanplaatsen en biedt voorzieningen zoals een buitenzwembad, een grote speeltuin, een eetcafé/restaurant, een jeu-de-boules-baan en een visvijver. Gelegen in het groene hart van de Achterhoek, kunnen gasten gemakkelijk de omgeving te voet of per fiets verkennen. Op 1 km afstand zijn natuurpark de Leemputten en het Zwillbroekse Venn te bezichtigen. Op de camping zijn er voorzieningen zoals eigen afvoer en schoon water, stroomvoorziening, ruime kampeerplaatsen en uitgebreide wasgelegenheden. Kamperen bij Camping De Goede Hoop is extra voordelig met een ACSI Camping Card, waarmee gasten kunnen profiteren van extra hoge kortingen.

Wil je weten wat Camping De Goede Hoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Goede Hoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Goede Hoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Goede Hoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Camping De Goede Hoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Goede Hoop

Bezoekers bekeken ook