Camping De Deeskerhof

Camping De Deeskerhof is een Kampeerterrein gelegen aan Wolinkweg 33 in Haarlo.

Meer informatie over Camping De Deeskerhof in Haarlo

Minicamping De Deeskerhof is een rustige camping gelegen bij het Wolinkbos in Haarlo, in de prachtige Achterhoek. De camping biedt standplaatsen voor caravans, campers en tenten, en er is ook een huisje te huur. Het huisje is bezet tot de 1e week van oktober, maar er is last minute nog een huisje beschikbaar in week 39, vanaf zaterdag 23 september. De omgeving van Haarlo wordt gekenmerkt door bosstroken en weidegronden van oude Saksische boerderijen, waardoor het ideaal is voor fietstochten en wandelingen. De camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie.

Wil je weten wat Camping De Deeskerhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Deeskerhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Deeskerhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Deeskerhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Camping De Deeskerhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Deeskerhof

Bezoekers bekeken ook