Camping “Broekhorst”

Camping “Broekhorst” is een Kampeerterrein gelegen aan Scheiddijk 5 in Ruurlo.

Meer informatie over Camping “Broekhorst” in Ruurlo

Camping "Broekhorst" is gelegen in het rustige Ruurlo, in het hart van de Achterhoek. De omgeving biedt uitgestrekte weilanden, bossen en mooie kastelen, perfect om per fiets te verkennen. De camping straalt rust en eenvoud uit en heeft plaats voor 12 eenheden. Naast de camping is er een vijver waar gasten kunnen genieten van de rust. De camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR). In de buurt van de boerderij is er een viswater op 2 km afstand en op 10 km afstand is er een recreatieplas waar men kan zwemmen of surfen. Het dorp Ruurlo biedt verschillende activiteiten, zoals een prachtig buitenzwembad met zoutwater en de grootste doolhof van Europa. Ruurlo en omgeving zijn ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. Kom gerust langs om een kijkje te nemen!

Wil je weten wat Camping “Broekhorst” verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping “Broekhorst” of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping “Broekhorst”? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping “Broekhorst” het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Camping “Broekhorst” reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping “Broekhorst”

Bezoekers bekeken ook