Camperpark 't Dommerholt

Camperpark 't Dommerholt is een Camperplaats gelegen aan Hambroekweg 6a in Borculo.

Meer informatie over Camperpark 't Dommerholt in Borculo

In Borculo, gelegen in de mooie Achterhoek, is er een duurzaam en circulair camperpark genaamd 't Dommerholt. Ze bieden 25 volledig nieuwe camperplaatsen en bijbehorende faciliteiten aan. Iedere camperaar is welkom voor een stop of een langer verblijf. Het park ligt op ca. 5 minuten van het stadje Borculo, bekend om de stormramp van 1925 en diverse musea zoals het Brandweer- en Stormrampmuseum en het Kristalmuseum. Ook is er een oude synagoge en een eeuwenoude watermolen die u even meeneemt naar vervlogen tijden. Daarnaast is een tochtje over de Berkel met een Berkelzomp een echte aanrader en op 5 minuten afstand ligt de Hambroekplas waar u kunt zwemmen, surfen en vissen. Als u even geen zin heeft om iets te ondernemen, kunt u genieten op het terras van de naastgelegen IJsboerderij. Vergeet niet om bij aankomst eerst te melden in de ijssalon voordat u het park oprijdt. Een prettig verblijf op het park wordt u alvast gewenst!

Wil je weten wat Camperpark 't Dommerholt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camperpark 't Dommerholt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camperpark 't Dommerholt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camperpark 't Dommerholt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Camperpark 't Dommerholt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camperpark ’t Dommerholt

Bezoekers bekeken ook