Café-Restaurant 'Grenszicht'

Café-Restaurant 'Grenszicht' is een Restaurant gelegen aan Vredenseweg 2 in Eibergen.

Meer informatie over Café-Restaurant 'Grenszicht' in Eibergen

Grenszicht is een restaurant gelegen in het prachtige landschap van de Achterhoek, vlakbij de grensovergang Holterhoek-Zwillbrock. Het restaurant heeft een uitgebreid fotoalbum met 360 graden foto's van onder andere het café, het restaurant, het terras en de speelweide. Daarnaast zijn er foto's van evenementen zoals de kermis en tentfeesten, maar ook van speciale gelegenheden zoals kerst en buffetten. Het album bevat ook diverse andere foto's en logo's. De openingstijden van Grenszicht zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Café-Restaurant 'Grenszicht' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant 'Grenszicht' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant 'Grenszicht'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant 'Grenszicht' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Café-Restaurant 'Grenszicht' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant ‘Grenszicht’

Bezoekers bekeken ook