Café Restaurant De Keizerskroon

Café Restaurant De Keizerskroon is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 15 in Ruurlo.

Meer informatie over Café Restaurant De Keizerskroon in Ruurlo

De Keizerskroon Ruurlo is een café, restaurant en zaal in het centrum van Ruurlo. Het monumentale pand biedt een warm welkom aan gasten van generatie-op-generatie. Het eetcafé staat bekend om de geslaagde en goed verzorgde middagen en avonden die hier worden doorgebracht. Het restaurant biedt heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, zoals carpaccio, kipsaté en huisgemaakte griesmeelpudding. Ook kunnen feesten en partijen op maat worden georganiseerd in de ruime feestzaal. Gasten geven De Keizerskroon in Ruurlo een hoge waardering en nodigen anderen uit om ook langs te komen.

Wil je weten wat Café Restaurant De Keizerskroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Restaurant De Keizerskroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Restaurant De Keizerskroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Restaurant De Keizerskroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Café Restaurant De Keizerskroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Restaurant De Keizerskroon

Bezoekers bekeken ook