Buxus Dokter

Buxus Dokter is een Tuinman gelegen aan Kerkdijk 18 in Eibergen.

Meer informatie over Buxus Dokter in Eibergen

Zodra de temperatuur in het voorjaar boven de tien graden komt, worden de buxusrupsen actiever en beginnen ze de buxusbladeren aan te vreten. Dit kenmerkt zich door hapjes uit het blad, spinsel en gele/bruine bladeren. Om op de hoogte te blijven van wanneer de buxusrups en -mot actief zijn en welke stappen te nemen, kun je je gratis aanmelden voor de Buxus Alert. Preventie is immers beter dan genezen. Daarnaast hebben de Hoveniers van Paleis het Loo en de Buxus Dokter samengewerkt om de buxusrups te bestrijden. In augustus 2018 werden er vallen geplaatst in de tuin van Paleis Het Loo. Verder wordt er vermeld dat de buxusrups zich in het najaar van 2022 heeft ingewikkeld voor de winterslaap, en zodra de temperatuur weer stijgt, zal de bestrijding worden voortgezet. Het is belangrijk om te weten dat de mot en haar rupsen vaak al aanwezig zijn in de buxus, maar zich diep in de plant verschuilen, waardoor de schade niet direct zichtbaar is. Voor vragen kun je contact opnemen via het telefoonnummer +31 (0) 6 512 530 67 of via info@buxus-dokter.nl.

Wil je weten wat Buxus Dokter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buxus Dokter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buxus Dokter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buxus Dokter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Buxus Dokter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buxus Dokter

Bezoekers bekeken ook