Brasserie de Bakkerieje

Brasserie de Bakkerieje is een Restaurant gelegen aan Muraltplein 30 in Borculo.

Meer informatie over Brasserie de Bakkerieje in Borculo

In het hartje van Borculo is er iets moois gebeurd. Brian en Britt Grieving zijn begonnen met een nieuwe brasserie genaamd De Bakkerieje in het pand van de voormalige bakkerij Liebrand. Hier kan je genieten van een heerlijke lunch of diner, gemaakt van streekproducten. Ze werken namelijk met lokale producten, wat je ook echt kunt proeven. Je kunt direct een tafel reserveren of informeren naar de mogelijkheden voor zaalverhuur. De brasserie is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 11:00 uur en op zondag vanaf 10:00 uur. Op maandag en dinsdag is de brasserie gesloten. Je kunt meer informatie vinden op hun website en ze zijn ook te volgen op social media.

Wil je weten wat Brasserie de Bakkerieje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie de Bakkerieje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie de Bakkerieje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie de Bakkerieje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Brasserie de Bakkerieje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie de Bakkerieje

Bezoekers bekeken ook