Bouwbedrijf Wim Nijhuis

Bouwbedrijf Wim Nijhuis is een Bouwbedrijf gelegen aan Korenbree 25 in Borculo.

Meer informatie over Bouwbedrijf Wim Nijhuis in Borculo

Bouwbedrijf W. Nijhuis is gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van boerderijen, schuren, woningen en aanbouwen. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd nauw samen met de opdrachtgever. Daarnaast hebben ze ook ervaring met het renoveren van monumenten en bieden ze duurzame oplossingen aan. Er worden verschillende voorbeelden van hun werk genoemd, zoals de aanbouw van een woonhuis en de verbouwing van een boerderij. Klanten zijn erg tevreden over het vakmanschap van het bedrijf en de goede samenwerking. Ze kunnen altijd terecht met vragen en het resultaat is altijd naar tevredenheid. Het bedrijf is gevestigd in Borculo en er worden contactgegevens gegeven voor meer informatie.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Wim Nijhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Wim Nijhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Wim Nijhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Wim Nijhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Bouwbedrijf Wim Nijhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Wim Nijhuis

Bezoekers bekeken ook