Bouwbedrijf Harkink

Bouwbedrijf Harkink is een Aannemer gelegen aan Oude Nettelhorsterweg 11 in Geesteren.

Meer informatie over Bouwbedrijf Harkink in Geesteren

Bouwbedrijf Harkink is een onderneming zonder personeel, geleid door Egbert Harkink, een gediplomeerd allround herstel- en restauratiemetselaar & leermeester. Hoewel restauratie zijn passie is, kunt u bij hem terecht voor ander werk zoals badkamers, voegwerk, traditioneel raapwerk, riool, straatwerk en meer. Ook kunt u bij hem terecht voor advies over bouwtechnische oplossingen en duurzaamheid. Bouwbedrijf Harkink is gekwalificeerd voor het Kennis & Kunde programma van de Provincie Gelderland in samenwerking met Monumentenwacht Gelderland. Dit programma waarborgt de kwaliteit van restauratiebedrijven door te eisen dat ze relevante werkervaring hebben, gespecialiseerde vakmensen in dienst hebben en de juiste technieken en liefde voor het vak bezitten. Bouwbedrijf Harkink is ook een erkend leerbedrijf en heeft als doel om jonge metselaars te motiveren om zich verder te ontwikkelen in het ambacht van metselen en restauratie.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Harkink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Harkink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Harkink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Harkink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Bouwbedrijf Harkink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Harkink

Bezoekers bekeken ook