Borculose Hengelsportvereniging

Borculose Hengelsportvereniging is een Hengelclub gelegen aan Van Vordenstraat 16 in Borculo.

Meer informatie over Borculose Hengelsportvereniging in Borculo

De Borculose Hengelsport Vereniging heet iedereen welkom op hun website. Ze kondigen aan dat het wedstrijdschema voor het seizoen 2024 voor zowel senioren als junioren op de site te vinden is. Nieuwe deelnemers, inclusief dames, zijn van harte welkom. Bij vragen of opgave kunnen mensen contact opnemen met Henk Bargeman en Vincent te Braake. Er is een protocol opgesteld voor coronamaatregelen tijdens viswedstrijden. Eventuele wijzigingen in de wedstrijden worden zo spoedig mogelijk op de website vermeld. De boetes voor overtredingen zijn aangepast voor dit seizoen. Na de invoering van de privacywet worden er geen foto's van jeugdwedstrijden geplaatst, tenzij er toestemming is van de ouders. Er wordt aandacht gevraagd voor loodvrij vissen en er wordt verwezen naar de website sportvisserijloodvrij.nl. De vereniging is opgericht in 1931 en telt ongeveer 420 seniorenleden en 80 jeugdleden. Ze zijn aangesloten bij de Hengelsportfederatie Midden Nederland en Sportvisserij Nederland. Er worden diverse sponsors genoemd, waaronder Welkoop, Pins and More, De Hoeksteen en PCSD Deventer en Zutphen.

Wil je weten wat Borculose Hengelsportvereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Borculose Hengelsportvereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Borculose Hengelsportvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Borculose Hengelsportvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Borculose Hengelsportvereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Borculose Hengelsportvereniging

Bezoekers bekeken ook