Boogschietvereniging "De Gouden Treffer"

Boogschietvereniging "De Gouden Treffer" is een Boogschietclub gelegen aan Fürstenauerstraat 1 in Ruurlo.

Meer informatie over Boogschietvereniging "De Gouden Treffer" in Ruurlo

Welkom bij De Goudentreffer, de handboog schietvereniging. Onze hal is geopend voor trainingen op verschillende dagen en tijden. Voor de jeugd is er op dinsdag vrije training vanaf 19.00 uur en op woensdag vrije training met een trainer vanaf 19.00 uur. Op zaterdag zijn er trainingen voor aspiranten, cadetten en junioren, elk met een eigen trainer en tijdsblok. Voor de seniorleden is er op dinsdag en woensdag vrije training vanaf 19.00 uur, op vrijdag is er een training speciaal voor wedstrijdschutters van 19.00 tot 20.00 uur, en op zaterdag is er vrije training van 13.00 tot 16.00 uur. Voor informatie over de contributie kunt u kijken bij de tab Bestuur. De voorzitter van de vereniging is Bert Turfboer en de secretaris is Rudi Boswinkel.

Wil je weten wat Boogschietvereniging "De Gouden Treffer" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boogschietvereniging "De Gouden Treffer" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boogschietvereniging "De Gouden Treffer"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boogschietvereniging "De Gouden Treffer" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Boogschietvereniging "De Gouden Treffer" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boogschietvereniging “De Gouden Treffer”

Bezoekers bekeken ook