Boekhandel Gellekink - partner van Quantore

Boekhandel Gellekink - partner van Quantore is een Kantoorboekhandel gelegen aan J.W. Hagemanstraat 16 in Eibergen.

Meer informatie over Boekhandel Gellekink - partner van Quantore in Eibergen

Sinterklaas van Charlotte Dematons is nog steeds verkrijgbaar in een aantal boekhandels. Het boek is opnieuw naar Madrid gereisd om het leven van Sinterklaas en de Pieten op te tekenen. Het is een prachtig boek geworden met duizenden verhalen. Let op, de voorraad kan afwijken, dus neem contact op met de boekhandel voor zekerheid. Verder zijn er nog nieuwtjes over nominaties voor kookboeken en de NS Publieksprijs. Ook is er een Ebook van de Week en zijn er nieuwe ebooks beschikbaar. Daarnaast wordt er gratis bezorging van nieuwe boeken aangeboden vanaf € 20,00 binnen Nederland en worden bestellingen op werkdagen voor 23.59 uur binnen 1-2 dagen thuisbezorgd. Klanten kunnen hun boeken ruilen of retourneren bij meer dan 220 Libris of Blz.-boekhandels in de buurt. Er worden openingstijden en contactgegevens van Boekhandel Gellekink gegeven, evenals de mogelijkheid om vragen te stellen aan de klantenservice en zich aan te melden voor de nieuwsbrief. Er wordt ook verwezen naar informatie over bestellen, betalen, levering en verzendkosten, retourneren en herroepingsrecht, het annuleren van een bestelling en de Luisterboeken app. Ten slotte wordt vermeld dat Boekhandel Gellekink is aangesloten bij Libris.nl.

Wil je weten wat Boekhandel Gellekink - partner van Quantore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekhandel Gellekink - partner van Quantore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekhandel Gellekink - partner van Quantore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekhandel Gellekink - partner van Quantore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Boekhandel Gellekink - partner van Quantore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekhandel Gellekink – partner van Quantore

Bezoekers bekeken ook