Blokker Eibergen

Blokker Eibergen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Brink 28 in Eibergen.

Meer informatie over Blokker Eibergen in Eibergen

Bij Blokker Brink Eibergen kun je terecht voor een ruim assortiment aan betaalbare producten voor wonen, koken en bakken, en eten en tafelen. Ze bieden onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers, en frituurpannen aan. Daarnaast hebben ze huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers, en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken, en luchtverfrissers. Ook hebben ze producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken, en opbergdozen. Je kunt zowel in de winkel als online advies krijgen van medewerkers, en je kunt ervoor kiezen om je producten thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in een van hun winkels. Ze bieden ook wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties, en inspiratie via hun social media kanalen, en hun klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Blokker Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Blokker Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Eibergen

Bezoekers bekeken ook