Bikkel Schilderwerken Zelhem

Bikkel Schilderwerken Zelhem is een Schilder gelegen aan Branddijk 5 in Ruurlo.

Meer informatie over Bikkel Schilderwerken Zelhem in Ruurlo

Bikkel Schilderwerk is een ervaren schildersbedrijf in Zelhem dat al bijna 60 jaar actief is in de Achterhoek. Ze beheersen het oude ambacht van schilderen, maar maken ook gebruik van moderne technieken en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verfsoorten, ondergronden en milieu. Hierdoor kunnen ze topkwaliteit leveren met een uitstekende service tegen een eerlijke prijs. Naast schilderwerk bieden ze ook spuitwerk, ambachtelijk werk en zijn ze gespecialiseerd in werken op grote hoogte. Ze hebben kleurideeën en je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail, en ze hebben ook een Facebookpagina.

Wil je weten wat Bikkel Schilderwerken Zelhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bikkel Schilderwerken Zelhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bikkel Schilderwerken Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bikkel Schilderwerken Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Bikkel Schilderwerken Zelhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bikkel Schilderwerken Zelhem

Bezoekers bekeken ook