Bijzonder Gemaakt

Bijzonder Gemaakt is een Cadeauwinkel gelegen aan Hagen 28 in Eibergen.

Meer informatie over Bijzonder Gemaakt in Eibergen

Bijzonder Gemaakt is een bedrijf dat bijzondere producten maakt op basis van de wensen van de klant. Gerlanda Bijlholt, een graveur, creëert unieke producten van glas en andere materialen in nauwe samenspraak met de klant. Het bedrijf richt zich op originele en eigenwijze geschenken, zoals sfeerlichtjes, spiegels en snijplanken. Daarnaast bieden ze ook workshops aan, waarbij de prijzen beginnen bij €35,-. Bijzonder Gemaakt is gevestigd in Winterswijk en is te bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 50 61 47 31 of via e-mailadres info@bijzondergemaakt.nl.

Wil je weten wat Bijzonder Gemaakt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bijzonder Gemaakt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bijzonder Gemaakt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijzonder Gemaakt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Bijzonder Gemaakt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bijzonder Gemaakt

Bezoekers bekeken ook