Berkelland rijopleiding

Berkelland rijopleiding is een Rijschool gelegen aan J.W. Hagemanstraat 24 in Eibergen.

Meer informatie over Berkelland rijopleiding in Eibergen

Berkellandrijopleiding is een rijschool in Eibergen, waarbij de eigenaar Hans Weeink samen met zijn dochter Fanne Roerink-Weeink de rijlessen verzorgen. De eerste kennismaking en uitleg van de lesstof vinden plaats bij de leerling thuis, zodat je gelijk weet met wie je te maken hebt. Ze leggen duidelijk uit wat je van hen kan verwachten en wat zij van jou verwachten. Daarna ga je een klein half uur rijden om een eerste indruk van jouw rijvaardigheden te krijgen. Het is een kleine rijschool die rijlessen aanbiedt die zijn afgestemd op jouw wensen en kunnen.

Wil je weten wat Berkelland rijopleiding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berkelland rijopleiding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berkelland rijopleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berkelland rijopleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Berkelland rijopleiding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berkelland rijopleiding

Bezoekers bekeken ook