Bed & Breakfast De Ark

Bed & Breakfast De Ark is een Bed & Breakfast gelegen aan Eibergseweg 32 in Neede.

Meer informatie over Bed & Breakfast De Ark in Neede

Bed & Breakfast De Ark is een accommodatie gelegen aan de rand van Neede in De Achterhoek. Het ruime appartement op de begane grond heeft een eigen entree, badkamer, woon- en slaapkamer, en terras. Het ontbijt wordt geserveerd in de kamer of op het terras met een prachtig uitzicht. Op de dag van aankomst kan er ook gedineerd worden, waarbij René een salade, pizza en nagerecht bereidt. In de omgeving van De Ark zijn er verschillende activiteiten, zoals wandelen op het Laarzenpad, een bezoek aan natuurgebied 't Vleer, of het bewandelen van het Trekvogelpad. Ook zijn er diverse fietsroutes en is er een overdekt zwembad in de buurt. Voor culinair genieten zijn er verschillende restaurants in de omgeving, zoals Frankie's Jungle Bistro en De Lindeboom. De recensies van eerdere gasten zijn positief en prijzen de vriendelijke eigenaren en het heerlijke ontbijt. Voor meer informatie en reserveringen, kunt u contact opnemen met Bed & Breakfast De Ark.

Wil je weten wat Bed & Breakfast De Ark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast De Ark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Ark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast De Ark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Bed & Breakfast De Ark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast De Ark

Bezoekers bekeken ook