Beautysalon Nalinde

Beautysalon Nalinde is een Schoonheidssalon gelegen aan Koppeldijk 5 in Borculo.

Meer informatie over Beautysalon Nalinde in Borculo

Beautysalon Nalinde is een knusse en sfeervolle salon gelegen nabij het centrum van Borculo. De salon biedt persoonlijke aandacht en betaalbare prijzen. De behandelingen in de salon zorgen ervoor dat je helemaal tot rust kunt komen. De eigenaar van de salon is een zelfstandig ondernemer en werkt zonder personeel. Ze combineert haar werk met de zorg voor haar kinderen, wat betekent dat de salon 3 dagen per week geopend is in plaats van fulltime. De openingstijden van de salon zijn te vinden op de website. Behandelingen vinden alleen plaats op afspraak.

Wil je weten wat Beautysalon Nalinde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Nalinde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Nalinde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Nalinde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Beautysalon Nalinde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Nalinde

Bezoekers bekeken ook