BCI Projectinrichting B.V.

BCI Projectinrichting B.V. is een Meubelmakerij gelegen aan Parallelweg 1-3 in Neede.

Meer informatie over BCI Projectinrichting B.V. in Neede

BCI is een fabrikant van schoolmeubilair en bestaat al sinds 1925. Ze produceren verschillende soorten meubilair voor onderwijs en bedrijven, zoals leerlingtafels, docententafels, leerlingstoelen en krukken. Ze bieden zowel standaard als maatwerk producten aan en streven naar een hoog serviceniveau met korte lijnen en vaste contactpersonen. BCI heeft al veel scholen en bedrijven voorzien van hun meubilair en je kunt op hun website referentieprojecten bekijken voor inspiratie. Ze hebben ook een blogpagina waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en informatie kunt vinden over hun werkwijze en inrichting. Daarnaast kondigen ze een exclusieve en duurzame samenwerking aan met Upcycling Scandinavia en hebben ze onlangs een directiewisseling gehad. Je kunt contact opnemen met BCI via hun contactgegevens op de website.

Wil je weten wat BCI Projectinrichting B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BCI Projectinrichting B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BCI Projectinrichting B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BCI Projectinrichting B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar BCI Projectinrichting B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BCI Projectinrichting B.V.

Bezoekers bekeken ook