Barink Wonen&zo

Barink Wonen&zo is een Meubelwinkel gelegen aan Voorstad 5 in Borculo.

Meer informatie over Barink Wonen&zo in Borculo

Bij Barink Wonen & Zo in Borculo, Gelderland, vind je een ruime woonwinkel met een groot assortiment meubels. Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of naar dat ene unieke element voor je woonkamer, bij Barink Wonen & Zo staan ze klaar om je het beste advies te geven. De showroom van 1500m2 biedt trendy inspiratiekamers met verschillende woonstijlen en een uitgebreide collectie zitmeubelen, tafels, kasten, accessoires en verlichting. De interieur stylisten helpen je graag met kleine aanpassingen of totale make-overs en je kunt een afspraak maken voor interieuradvies. De woonwinkel is centraal gelegen in Gelderland en goed bereikbaar vanuit verschillende regio's. Dus kom langs, geniet van een kopje koffie of thee en laat je inspireren om je eigen interieur uit te breiden met unieke meubelen en accessoires.

Wil je weten wat Barink Wonen&zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barink Wonen&zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barink Wonen&zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barink Wonen&zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Barink Wonen&zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barink Wonen&zo

Bezoekers bekeken ook