Bakkerij Oude Wesselink

Bakkerij Oude Wesselink is een Banketbakker gelegen aan Dorpsstraat 3 in Ruurlo.

Meer informatie over Bakkerij Oude Wesselink in Ruurlo

Bakkerij Oude Wesselink is een ambachtelijke bakkerij die elke dag werkt aan ovenverse broden en banket. Ze verbouwen hun eigen tarwe en bakken hiermee broden zoals Keidonker en Achterhoeker Duuster. Daarnaast maken ze vlaaien met een speciale boterkoekbodem en ambachtelijke banketbakkersroom, en sloffen met een boterkoekbodem en verse ingrediënten. Je kunt hun producten online bestellen en laten bezorgen, maar ook telefonisch, per mail of per fax bestellen. Ze hebben ook een filiaal in Ruurlo. De bakkerij is opgericht in 1960 door Gerard en Bets Oude Wesselink, en sinds 2003 zijn Hugo Jansen en Nancy Bruntink de eigenaren. Ze hebben een winkel in Lichtenvoorde en een filiaal in Ruurlo, waar ze dagelijks verse producten verkopen.

Wil je weten wat Bakkerij Oude Wesselink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Oude Wesselink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Oude Wesselink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Oude Wesselink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Bakkerij Oude Wesselink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Oude Wesselink

Bezoekers bekeken ook