Bakkerij Jos

Bakkerij Jos is een Bakkerij gelegen aan Beltrumseweg 9a in Eibergen.

Meer informatie over Bakkerij Jos in Eibergen

Bakker Jos heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd door het leveren van kwaliteit en service. Het begon allemaal met de familie Knippenborg in Zieuwent, die rond de vorige eeuwwisseling actief was in verschillende markten. Ze beheerden een boerderij, een kruidenierswinkel, een café en een bakkerij, alles onder één dak. In 1950 werd het oude pand gesloopt en op dezelfde plek werd een nieuw gebouw neergezet. Jan Knippenborg nam de bakkerij over van zijn vader en leerde het vak onder andere bij bakkerij Manschot in Lichtenvoorde. In 1973 nam Jos Knippenborg de bakkerij over van zijn vader Jan. Op dit moment heeft Bakker Jos filialen in Zieuwent, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen en Bredevoort. Ze bieden een assortiment aan van verschillende soorten brood, banket en feestproducten. Daarnaast hebben ze ook aanbiedingen en kun je direct bestellen bij hun winkels.

Wil je weten wat Bakkerij Jos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Jos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Jos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Jos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Bakkerij Jos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Jos

Bezoekers bekeken ook