Badmintonclub Borculo

Badmintonclub Borculo is een Badmintonclub gelegen aan Grolse Steeg 6 in Borculo.

Meer informatie over Badmintonclub Borculo in Borculo

Badminton Club Borculo, ook wel bekend als B.C. BABO, is een badmintonvereniging gevestigd in Borculo. Ze bestaan al 50 jaar en bieden een kleinschalige en gezellige omgeving om badminton te spelen. Op elke maandagavond zijn er speeltijden voor verschillende leeftijdsgroepen, variërend van jeugd tot senioren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vrij te spelen op beschikbare velden. Naast badminton biedt de vereniging ook de sport dynamic tennis aan, een combinatie van tennis, tafeltennis en badminton. Er is minimaal één veld beschikbaar gesteld voor dynamic tennis, maar bij meer animo worden er meerdere velden opgesteld. Rackets en ballen worden beschikbaar gesteld door de vereniging. Als je geïnteresseerd bent om lid te worden, kun je contact opnemen met BC Babo voor meer informatie.

Wil je weten wat Badmintonclub Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Badmintonclub Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub Borculo

Bezoekers bekeken ook