Badminton Club Ruurlo

Badminton Club Ruurlo is een Badmintonclub gelegen aan Fürstenauerstraat 1 in Ruurlo.

Meer informatie over Badminton Club Ruurlo in Ruurlo

Het nieuwe badmintonseizoen van Badmintonclub Ruurlo gaat binnenkort van start. De trainingen beginnen op 23 augustus 2023, om 19.00 uur voor de jeugd en om 20.00 uur voor de senioren. Er is echter geen training op donderdag 7 september 2023 vanwege de Ruurlose Septemberfeesten. Mensen die geïnteresseerd zijn in badminton kunnen altijd langskomen en meespelen, ook als ze geen racket hebben. De vereniging heeft namelijk rackets om te lenen. Badmintonclub Ruurlo bestaat al ruim 40 jaar en heeft ongeveer 40 actieve leden, waarvan 20 jeugdleden en 20 senioren. De trainingen vinden plaats op donderdagavond in sporthal ’t Rikkenhage in Ruurlo. Zowel de jeugd als de volwassenen hebben altijd trainers aanwezig.

Wil je weten wat Badminton Club Ruurlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badminton Club Ruurlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badminton Club Ruurlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badminton Club Ruurlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Badminton Club Ruurlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badminton Club Ruurlo

Bezoekers bekeken ook