B&B Fleur de Lit

B&B Fleur de Lit is een Bed & Breakfast gelegen aan Muldersweg 1 in Ruurlo.

Meer informatie over B&B Fleur de Lit in Ruurlo

B&B Fleur de Lit is een bijzondere en sfeervolle bed & breakfast gelegen in het prachtige buitengebied van Ruurlo, in het hart van de Achterhoek. De B&B is gelegen op een van de mooiste locaties in de regio, op loopafstand van kasteelmuseum MORE en boswachterij Ruurlo. De eigenaren, Peter en Henriette, hebben in 2017 een monumentale doorrijschuur omgebouwd tot een moderne en comfortabele B&B. De B&B heeft drie ruime en sfeervolle gastenkamers, elk met een eigen badkamer en zithoek. De gemeenschappelijke ruimte biedt extra comfort met een zithoek en ontbijttafels. Het ontbijt wordt geserveerd op een door de gast gekozen tijdstip en bestaat voornamelijk uit biologische producten. De B&B is geschikt voor maximaal 8 personen en is voorzien van goede wifi, een eigen parkeerplaats en een overdekte fietsenstalling. De gehele B&B is rook- en huisdiervrij. Peter en Henriette nodigen gasten uit om hun prachtige tuin te verkennen en te genieten van de houtgestookte barrelsauna in de oude boomgaard. De B&B is geschikt voor gasten vanaf 12 jaar en ze hopen de gasten snel te verwelkomen in B&B Fleur de Lit.

Wil je weten wat B&B Fleur de Lit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Fleur de Lit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Fleur de Lit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Fleur de Lit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar B&B Fleur de Lit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Fleur de Lit

Bezoekers bekeken ook