B&B en vakantiehuis Borgersteeg

B&B en vakantiehuis Borgersteeg is een Bed & Breakfast gelegen aan Borgersteeg 3 in Neede.

Meer informatie over B&B en vakantiehuis Borgersteeg in Neede

In het veelzijdige landschap van de Achterhoek ligt de Borgersteeg, een woonboerderij die al sinds 1850 bestaat. De eigenaren willen anderen ook laten genieten van rust, ruimte en gastvrijheid en bieden daarom de mogelijkheid om te verblijven in hun bed and breakfast of vakantiehuis. Daarnaast kan de locatie ook geboekt worden als vergaderlocatie. Bij de Borgersteeg staat de Achterhoekse gastvrijheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel en gasten worden verwend met een uitgebreid streekontbijt. De omgeving van Noordijk en de Achterhoek biedt veel natuurschoon, zoals bossen, landgoederen, rivieren en historische stadjes, waar gasten kunnen fietsen, wandelen of motorrijden. De centrale ligging van de Borgersteeg maakt het ook mogelijk om de omgeving te verkennen. De Borgersteeg is te vinden op social media en voor meer informatie en boekingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat B&B en vakantiehuis Borgersteeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B en vakantiehuis Borgersteeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B en vakantiehuis Borgersteeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B en vakantiehuis Borgersteeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar B&B en vakantiehuis Borgersteeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B en vakantiehuis Borgersteeg

Bezoekers bekeken ook