B&B de Olde Hilde

B&B de Olde Hilde is een Bed & Breakfast gelegen aan Nieuwstraat 69 in Eibergen.

Meer informatie over B&B de Olde Hilde in Eibergen

In het gezellige dorp Eibergen, in de Achterhoek, bevindt zich de Bed & Breakfast "de Olde Hilde". Deze B&B is gevestigd in een oude dorpsboerderij met verschillende bestemmingen in de loop der tijd. De ruimtes die vroeger dienst deden als winkel, stal en hooizolder zijn omgetoverd tot twee mooie en gezellige B&B kamers, waarbij authentieke details zoveel mogelijk behouden zijn gebleven. De B&B ligt op loopafstand van het centrum van Eibergen, aan de rivier de Berkel, op de grens van Gelderland en Overijssel en dichtbij de Duitse grens. De omgeving is perfect om te fietsen en wandelen, met diverse wandel- en fietstochten die vanaf de B&B kunnen worden gestart. Het is ook direct gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk. In de prachtige natuurgebieden rond Eibergen kunt u genieten van de rust, ruimte en natuur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B&B de Olde Hilde via mail: info@deoldehilde.nl of telefoon: 06 43769932.

Wil je weten wat B&B de Olde Hilde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Olde Hilde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Olde Hilde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Olde Hilde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar B&B de Olde Hilde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Olde Hilde

Bezoekers bekeken ook