AvB Sports

AvB Sports is een Sportschool gelegen aan Klaashofweg 23a in Eibergen.

Meer informatie over AvB Sports in Eibergen

Antoine van Brummelen is een sportliefhebber en heeft een passie voor gezondheid. Hij heeft een opleiding gevolgd tot docent Lichamelijke Opvoeding en heeft daarnaast verschillende sporten beoefend, waaronder wielrennen op elite niveau. Naast zijn studie heeft hij ook zijn Personal Trainer diploma behaald en gewerkt bij verschillende fitnesscentra. Na een verhuizing is hij een jaar werkzaam geweest als Clubmanager van een tennis- en squashcentrum. Daarna heeft hij in het voortgezet onderwijs gewerkt als LO docent en heeft hij zich gespecialiseerd in gewichtsconsulentie, zwangerschapsbegeleiding en sportvoeding. Naast wielrennen is hij ook actief in de tri- en duathlonsport. Na 5 jaar een voedingspraktijk te hebben gehad, heeft Antoine besloten om ook het bewegen erbij te doen. Daarom heeft hij in januari 2018 AvB Sports geopend, een sport- en fitnesscentrum dat toegankelijk is voor zowel beginners als gevorderde sporters. Het centrum biedt een gevarieerd fitnessaanbod en diverse groepslessen. Daarnaast is AvB Sports ook ondersteunend aan sporters van verschillende niveaus. Het centrum heeft ook een voedingsadviespraktijk. Voor meer informatie of vragen kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat AvB Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AvB Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AvB Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AvB Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar AvB Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AvB Sports

Bezoekers bekeken ook