Autoservice Knoop

Autoservice Knoop is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Russchemorsweg 4 in Neede.

Meer informatie over Autoservice Knoop in Neede

Autoservice Knoop is een autoreparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud en de reparatie van alle automerken. Eigenaar Bert Knoop heeft jarenlange ervaring als technicus bij merken zoals Ford en BMW en besloot uiteindelijk om zijn eigen bedrijf te starten. Na het opbouwen van een trouwe klantenkring in zijn schuur, besloot hij een nieuw pand te bouwen op het industrieterrein Russchemors in Neede. Op 1 mei 2019 openden ze hun deuren op de nieuwe locatie. Naast reparaties en onderhoud biedt Autoservice Knoop ook occasions aan. Ze hebben een ruim assortiment aan jonge en frisse auto's met de bijbehorende onderhoudshistorie en BOVAG-garantie. Bij Autoservice Knoop staat kwaliteit hoog in het vaandel en ze streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ze hebben een goed uitgeruste werkplaats en hun servicetechnici zijn volledig gecertificeerd, inclusief elektrische auto's. Klanttevredenheid en eerlijk advies staan centraal bij Autoservice Knoop. U kunt contact met hen opnemen voor een afspraak of langskomen tijdens hun openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Wil je weten wat Autoservice Knoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice Knoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice Knoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice Knoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Autoservice Knoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice Knoop

Bezoekers bekeken ook