Autoschadebedrijf Markerink B.V.

Autoschadebedrijf Markerink B.V. is een Autoschadebedrijf gelegen aan Parallelweg 33 in Neede.

Meer informatie over Autoschadebedrijf Markerink B.V. in Neede

Autoschade Markerink B.V. is een universeel autoschadeherstelbedrijf dat al sinds 1979 gevestigd is in Neede. Ze herstellen schades aan alle merken voertuigen en werken samen met alle verzekeraars. Het bedrijf is gecertificeerd volgens de Focwa normen en biedt 4 jaar garantie op gespoten delen na reparatie. Daarnaast beschikken ze over het Branchecertificaat Totaalherstel voor Autoschade en zijn ze gecertificeerd voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft vacatures voor een plaatwerker/autoschadehersteller en biedt ook opleidingsmogelijkheden voor leerlingen. Tijdens de vakantieperiode zijn ze iets minder bezet, maar ze blijven wel beschikbaar. Autoschade Markerink B.V. is te bereiken op telefoonnummer 0545 29 26 49 en is gevestigd aan de Parallelweg 33 in Neede.

Wil je weten wat Autoschadebedrijf Markerink B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoschadebedrijf Markerink B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoschadebedrijf Markerink B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoschadebedrijf Markerink B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Autoschadebedrijf Markerink B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoschadebedrijf Markerink B.V.

Bezoekers bekeken ook