Autobedrijf Kanbur

Autobedrijf Kanbur is een Autohandel gelegen aan Wheemergaarden, Bremstraat 29 in Neede.

Meer informatie over Autobedrijf Kanbur in Neede

Autobedrijf Kanbur is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat en in de loop der jaren flink is gegroeid. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, zoals de in- en verkoop van auto's, APK-keuringen en grote beurten. Kleine reparaties worden direct ter plaatse opgelost. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring en biedt vakkundig advies en producten van hoge kwaliteit tegen lage kosten. Ze zijn RDW-erkend en streven naar kwaliteit en klanttevredenheid, ongeacht het merk van de auto. Ze hebben een uitgebreide voorraad occasions van topkwaliteit. Klanten hebben positieve reviews gegeven over de snelle en vakkundige service, evenals het advies dat ze hebben ontvangen tijdens reparaties. Het bedrijf is ook actief op Facebook en heeft een goed beoordeelde website met eenvoudige navigatie. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag en zondag is het bedrijf gesloten. Klanten kunnen een afspraak maken om samen te bespreken hoe hun probleem vakkundig kan worden opgelost.

Wil je weten wat Autobedrijf Kanbur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Kanbur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Kanbur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Kanbur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Autobedrijf Kanbur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Kanbur

Bezoekers bekeken ook