Auto Service Timmerije Audi-Volkswagen specialist

Auto Service Timmerije Audi-Volkswagen specialist is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Soetersveldweg 6C in Eibergen.

Meer informatie over Auto Service Timmerije Audi-Volkswagen specialist in Eibergen

Auto Service Timmerije is een gespecialiseerd bedrijf in Eibergen dat onderhoud en reparaties uitvoert aan Audi en Volkswagen auto's. Ze maken gebruik van originele onderdelen van deze merken, maar kunnen ook andere merken en types auto's onderhouden. Daarnaast bieden ze ook service voor het oplossen van storingen in auto's met behulp van diagnoseapparatuur. Ze kunnen foutcodes wissen en zorgen ervoor dat lampjes niet onnodig blijven branden. Als er direct hulp nodig is, kunnen klanten altijd bij hen terecht en indien nodig wordt er op korte termijn een afspraak gemaakt. Verder bieden ze ook airco service aan, waarbij ze controleren of een airco service nodig is en advies geven. Auto Service Timmerije is ook een erkend leerbedrijf waar leerlingen stage kunnen lopen om het vak te leren. Ze bieden ook banden service aan en kunnen nieuwe banden leveren inclusief montage en balanceren. Tot slot bieden ze 4-wiel uitlijning aan, wat zorgt voor minder bandenslijtage en een beter weggedrag. Het bedrijf wordt gerund door Herbert Timmerije en Jesper Hengstman, beiden ervaren autotechnici.

Wil je weten wat Auto Service Timmerije Audi-Volkswagen specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Service Timmerije Audi-Volkswagen specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Service Timmerije Audi-Volkswagen specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Service Timmerije Audi-Volkswagen specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Auto Service Timmerije Audi-Volkswagen specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Service Timmerije Audi-Volkswagen specialist

Bezoekers bekeken ook