Auto Brekveld

Auto Brekveld is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Kisvelderweg 3 in Neede.

Meer informatie over Auto Brekveld in Neede

Auto Brekveld is een autobedrijf dat in 2016 is opgericht door Carlo Brekveld, die al sinds 1988 werkzaam is in de autobranche. Het bedrijf biedt verkoop en bemiddeling van zowel nieuwe als gebruikte auto's aan. Ze hebben een groot aantal occasions die volledig gecheckt zijn en met APK-keuring kunnen worden afgeleverd. Daarnaast biedt Auto Brekveld ook onderhoudsservices aan voor alle merken auto's. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen ze verschillende soorten onderhoud regelen, van een servicebeurt tot een APK. Het bedrijf is gevestigd aan de Kisvelderweg 3 in Neede.

Wil je weten wat Auto Brekveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Brekveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Brekveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Brekveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Auto Brekveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Brekveld

Bezoekers bekeken ook