ASV Eibergen

ASV Eibergen is een Sportclub gelegen aan Rietmolenseweg 6 A in Eibergen.

Meer informatie over ASV Eibergen in Eibergen

De Achterhoekse Sport Vereniging A.S.V. Eibergen is sinds 1948 actief en biedt ruimte aan alle vormen van atletiek, ongeacht leeftijd of niveau. Ze organiseren speelse trainingen voor de jongsten en wedstrijdgerichte trainingen voor de jeugd. Ook zijn er op maat gemaakte trainingen voor oudere leden. Of je nu een beginner of gevorderde bent, bij ASV kun je altijd terecht voor een geschikte training. Je kunt je aanmelden voor een proeftraining of gewoon eens komen kijken. Voor vragen kun je contact opnemen via het contactformulier op de website. Wil je lid worden? Schrijf je dan in via de aangegeven pagina.

Wil je weten wat ASV Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ASV Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ASV Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ASV Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar ASV Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ASV Eibergen

Bezoekers bekeken ook