Arends Sportcentrum

Arends Sportcentrum is een Gezondheidsclub gelegen aan Steenstraat 2 in Borculo.

Meer informatie over Arends Sportcentrum in Borculo

Bij de Health Club van Borculo kun je terecht voor fitness, personal training, groepslessen, voeding en lichaamsanalyse. Klanten zijn tevreden over de goede prijzen, de goede trainers en de gezellige sfeer. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waarbij je onbeperkt kunt fitnessen en deel kunt nemen aan groepslessen. Daarnaast krijg je elke 6 weken een lichaamsanalyse, personal schedule coach en voedingsadvies. Er is ook een mogelijkheid om een Personal Trainer te boeken, voedingsbegeleiding te krijgen en gebruik te maken van Personal Coaching. Als je een blessure hebt, kun je ook bij de Health Club terecht om weer te beginnen met sporten. Een lichaamsanalyse op de Inbody 770 is belangrijk voor zowel de sporter als de trainer om doelgericht te kunnen trainen. Je kunt de Health Club van Borculo 14 dagen gratis uitproberen.

Wil je weten wat Arends Sportcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arends Sportcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arends Sportcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arends Sportcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Arends Sportcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arends Sportcentrum

Bezoekers bekeken ook