Anabell's Nails

Anabell's Nails is een Nagelstudio gelegen aan Chopinstraat 9 in Borculo.

Meer informatie over Anabell's Nails in Borculo

Anabell Poessé-Espinoza C, afkomstig uit Venezuela en al sinds 1997 in Nederland woonachtig, is een gediplomeerd nagelstyliste. Ze heeft haar opleiding in september 2011 voltooid en werkt nu met veel plezier in haar thuissalon, waar hygiëne een prioriteit is. Anabell biedt verschillende behandelingen aan, waaronder acrylnagels, gelnagels, gelpolish op natuurlijke nagels, manicure, nail art en paraffinebehandelingen. Acrylnagels zijn duurzaam en ideaal voor mensen die willen stoppen met nagelbijten. Gelnagels zien er natuurlijk uit en breken minder snel. Gelpolish, ook bekend als soak off gel, blijft tot wel 3 weken mooi zitten. Voor het behoud van mooie nagels is regelmatige nabehandeling nodig. Een manicurebehandeling bestaat uit het reinigen en verzorgen van de nagels en huid, inclusief een handmassage en paraffinepakking. Nail art biedt talloze mogelijkheden om de nagels te versieren. Het nagelbijtarrangement is speciaal voor mensen met extreem korte nagels en bestaat uit 6 behandelingen van acryl of gel. Bij het arrangement krijg je ook nagelriemolie mee om thuis te gebruiken.

Wil je weten wat Anabell's Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anabell's Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anabell's Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anabell's Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Anabell's Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anabell’s Nails

Bezoekers bekeken ook