AMI Kappers Eibergen

AMI Kappers Eibergen is een Kapper gelegen aan Brink 4a in Eibergen.

Meer informatie over AMI Kappers Eibergen in Eibergen

AMI Kappers Eibergen is een kapsalon waar iedereen welkom is, met of zonder afspraak. Ze bieden diverse behandelingen aan voor mannen, vrouwen en kinderen, en hun medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu highlights, een permanent of alleen je uitgroei wilt bijwerken, bij AMI Kappers kunnen ze het allemaal. Ze geloven dat het accentueren van je identiteit ervoor zorgt dat je je gelukkig voelt, en dat je trots mag zijn op jezelf. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen, maar ook online een afspraak maken. Daarnaast bieden ze ook wenkbrauwverf- en epileerbehandelingen aan. Ze hebben een studentenkorting en je kunt ze volgen op social media om geïnspireerd te blijven.

Wil je weten wat AMI Kappers Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar AMI Kappers Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Eibergen

Bezoekers bekeken ook