Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve

Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve is een Slagerij gelegen aan Laagte 1 in Eibergen.

Meer informatie over Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve in Eibergen

Al 20 jaar lang besteedt Vleesbedrijf De Hoeve aandacht aan het ambacht van vleesvoorziening. Het bedrijf is opgericht in 2003 en biedt vertrouwd lekker vlees uit de regio. Ze hebben een team van goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers die veel ervaring hebben opgebouwd op het gebied van vleesvoorziening aan verschillende sectoren, zoals de horeca, particulieren, detailhandel en ambacht. Bij Vleesbedrijf De Hoeve kan je eenvoudig online bestellen, voor onder andere BBQ, buffetten, hapjes, gourmet en maaltijden. Als je liever telefonisch bestelt, kan dat ook via het nummer 0545-471394. Het bedrijf is mede mogelijk gemaakt door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Vleesbedrijf De Hoeve heeft vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Rekken. Je kunt hen ook volgen op social media en ze hebben een spaaractie genaamd Piggy.

Wil je weten wat Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ambachtelijk Vleesbedrijf De Hoeve

Bezoekers bekeken ook