Als Filmster Op De Foto

Als Filmster Op De Foto is een Fotostudio gelegen aan Morsweg 3 in Geesteren.

Meer informatie over Als Filmster Op De Foto in Geesteren

Een fotoshoot in Classic Hollywood stijl waarbij je het gevoel krijgt alsof je in een ouderwetse glamour- of gangsterfilm zit. Je kunt kiezen uit verschillende thema's, zoals Marilyn Monroe, Bonnie & Clyde, of de stijl van The Great Gatsby. Tijdens de shoot word je gestyled met kleding en accessoires uit die tijd, en er wordt ook visagie en hairstyling verzorgd. Na de shoot ontvang je minimaal 20 portretfoto's digitaal, waarvan één foto uitgewerkt in hoge resolutie. De prijzen voor een individuele fotoshoot variëren van €169 tot €185, afhankelijk van het aantal personen. Daarnaast is het mogelijk om een Classic High Tea bij te boeken. Voor een duo fotoshoot betaal je tussen de €338 en €370, en voor een familiefotoshoot tussen de €139 en €149 per persoon. Bij de familiefotoshoot kunnen ook extra foto's worden bijgeboekt. Voor een uitgebreide fotoshoot in Classic Hollywood stijl betaal je €219 per persoon, of €438 per duo.

Wil je weten wat Als Filmster Op De Foto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Als Filmster Op De Foto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Als Filmster Op De Foto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Als Filmster Op De Foto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Als Filmster Op De Foto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Als Filmster Op De Foto

Bezoekers bekeken ook