Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan"

Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" is een Tennisvereniging gelegen aan Hoflaan 5 in Borculo.

Meer informatie over Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" in Borculo

Tennisvereniging A.B.T.C. de Wildbaan heet iedereen welkom. Er wordt een nieuwe klusochtend georganiseerd op 18 november en ze roepen iedereen op om te komen helpen. Daarnaast is er ook een evenement genaamd "Samstagmittag mit bockbier" waar iedereen welkom is. Er is ook belangrijke informatie over het ophangen van de sleepnetten, dus lees dit goed door. Het jeugdteam Wildbaan 1 is kampioen geworden in de 2e klasse en het GD team op de vrijdagavond competitie is ook kampioen geworden. Er is een ballenavond waar iedereen welkom is op dinsdagavond om 20.00 uur. Verder is er een korting van 10% bij Tennisdistrict.com voor leden van de tennisvereniging.

Wil je weten wat Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Algemene Borculose Tennisclub “De Wildbaan”

Bezoekers bekeken ook