Al Pacino's

Al Pacino's is een Restaurant gelegen aan Muraltplein 34 in Borculo.

Meer informatie over Al Pacino's in Borculo

Bij Al Pacino's, het Italiaanse restaurant in het hart van Borculo, kunt u genieten van een uitgebreid assortiment aan heerlijke pizza's, pasta's en vlees- en visgerechten. U kunt een tafel reserveren in het gezellige restaurant, ons telefonisch bereiken of eenvoudig online reserveren. Op dinsdag is er een speciale aanbieding waarbij u uw favoriete pizza met korting kunt afhalen. Daarnaast kunt u ook de heerlijke specials van de chef-kok proeven. Het is mogelijk om eten te bestellen en af te halen, waarbij u zelfs extra ingrediënten kunt laten toevoegen aan de pizza's. Voor groepen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals het samenstellen van een persoonlijk groepsarrangement. Volg ons op social media en kom langs op het Muraltplein 34 in Borculo. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 14.00 tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Al Pacino's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Al Pacino's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Al Pacino's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Al Pacino's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Al Pacino's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Al Pacino’s

Bezoekers bekeken ook