Achterhoek Tafels

Achterhoek Tafels is een Meubelmakerij gelegen aan Laarbraakweg 1 in Ruurlo.

Meer informatie over Achterhoek Tafels in Ruurlo

Achterhoek Tafels biedt verschillende meubelstukken aan, waaronder een tuintafel van Douglas met bijpassende bank, een wandkast van Amerikaans Eiken, een ovale tafel met een afgestompte punt, een badkamermeubel en side table van Eiken fineer en massief Eiken, een compacte keukentafel met unieke poten, een compacte ovale tafel op een 3D kruispoot, een op maat gemaakt Eiken TV meubel, Eikenplanken voor in de keuken en 3D ontwerpen van meubels. De klant respons is positief en er wordt aangegeven dat er nog elke dag genoten wordt van de mooie tafel.

Wil je weten wat Achterhoek Tafels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Achterhoek Tafels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Achterhoek Tafels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Achterhoek Tafels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Achterhoek Tafels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Achterhoek Tafels

Bezoekers bekeken ook