Aannemersbedrijf Uenk

Aannemersbedrijf Uenk is een Aannemer gelegen aan Hengeloseweg 7 in Ruurlo.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Uenk in Ruurlo

Aannemersbedrijf Uenk is al sinds 1957 een bekende en vakkundige aannemer op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen, restauraties en onderhoud in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Ze richten zich op nieuwbouwprojecten in de particuliere- en agrarische sector, waarbij ze alles verzorgen en regelen vanaf het eerste contact met de opdrachtgever tot aan de oplevering. Bij verbouwingen en renovaties werken ze met eigen gespecialiseerde mensen en coördineren ze samenwerkingen met erkende specialisten. Voor het onderhoud van bedrijfspanden en woningen stellen ze desgewenst een onderhoudsplan op en hebben ze de kennis en contacten om alle benodigde werkzaamheden uit te voeren.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Uenk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Uenk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Uenk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Uenk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Aannemersbedrijf Uenk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Uenk

Bezoekers bekeken ook