Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp

Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp is een Aannemer gelegen aan Magnoliastraat 22 in Neede.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp in Neede

Houtskeletbouw is een bouwmethode waarbij een houten skelet wordt gebruikt voor de constructie van een huis. Op dit houten skelet worden constructieplaten bevestigd om stevige wanden te creëren. Tussen het skelet wordt isolatiemateriaal aangebracht. Houtskeletbouw is erg populair geworden in Nederland en biedt dezelfde flexibiliteit, brandveiligheid en geluidsisolatie als traditionele bouw. Daarnaast is het geschikt voor ecologisch bouwen. Het aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp heeft diverse houtskeletbouw projecten gerealiseerd, waarvan enkele voorbeelden worden getoond. Het bedrijf heeft ook een eigen werkplaats waar de houtskeletbouw elementen worden vervaardigd en een bouwplaats waar de elementen worden geplaatst. Daarnaast biedt het bedrijf ook ambachtelijk aannemerswerk, zoals kozijnen, trappen en dakkapellen. Houtskeletbouw heeft verschillende voordelen, zoals een gezond leefklimaat, snelle bouwtijd, energiezuinigheid, brandveiligheid en kostenbesparing.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp

Bezoekers bekeken ook