730

730 is een Webdesign gelegen aan Deventer Kunstweg 3 in Beltrum.

Meer informatie over 730 in Beltrum

Mijn naam is Daaf Bleumink en ik volg mijn nieuwsgierigheid door me te verdiepen in technische vraagstukken, het bouwen van digitale producten en het ontwikkelen van merken. Ik werk graag met een duidelijke strategie in gedachten. Ik maak onder andere websites, webshops en webapps. Een van de projecten waar ik trots op ben is Quality Calf, waar ik dagelijks aan werk. Daarnaast vind ik het belangrijk om kennis te delen en mijn bedrijf up-to-date te houden. Ik heb ook een podcast genaamd 730.Podcast waarin ik verschillende onderwerpen bespreek. Je kunt altijd contact met me opnemen voor een kopje koffie of een mailtje. Ik ben onlangs gestopt met het werken onder de naam 730., maar ga door onder de naam daafbleumink.nl.

Wil je weten wat 730 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 730 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 730? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 730 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar 730 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 730

Bezoekers bekeken ook