@Lotte's Kapsalon

@Lotte's Kapsalon is een Kapper gelegen aan Sonderenweg 4A in Beltrum.

Meer informatie over @Lotte's Kapsalon in Beltrum

Onze salon, genaamd "See you @Lotte's", bevindt zich in het mooie buitengebied van Beltrum, dichtbij het dorp. Het is een trendy salon waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. We bieden verschillende eigentijdse behandelingen en gebruiken producten volgens de nieuwste trends. Het is ons doel dat je na een behandeling met een goed en ontspannen gevoel de kapsalon verlaat. Om dit te bereiken passen we een passende techniek toe, zodat je altijd een eigentijdse en bij jou passende look krijgt. Onze uitgebreide kennis en ervaring zorgen voor deskundig advies en zorg voor je haar. We blijven op de hoogte van de laatste technieken en trends door regelmatig cursussen en trainingen te volgen. De producten die we gebruiken zijn uniek en afgestemd op de behoeften van je haar en hoofdhuid. Wil je een afspraak maken? Bel dan naar 0544 - 481044.

Wil je weten wat @Lotte's Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van @Lotte's Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij @Lotte's Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je @Lotte's Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar @Lotte's Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. @Lotte’s Kapsalon

Bezoekers bekeken ook